TEMAN2 3HERO

Rabu, 18 Mac 2009

JALAN2 CUCI MATA





Sabtu lepas, saya dan hubby bawa 3 hero kami jalan2 di KK. Sambil2 saya pergi ambil tiket saya.
Sempat juga ambil gambar.
My hubby & 3 hero jadi tumpuan orang ramai kerana memakai pakaian yang sama warna. :)




7 ulasan:

RumbiaMasolog berkata...

wah.. MU Fan... tp.. sorry guys... You just bitten by Liverpool...hehe.. Anyway Naruto Fans kan.. I got almost complete of Naruto Video... coz i'm of Naruto Fans too...hehehehe

NONG berkata...

Minat baju MU ja ba ni RM hehee... Bikin panas jiwa ba MU kalah dengan Liverpool baru2 ni tu. bagus kalau sikit2,ini sampai 4-1 ba.. ai..ai. ALAMAS oku.

LeTtY berkata...

Siok nya kamurang jln2 jeles sya.. Maklum osibuk nopoh..

Tikit tarabang p mana ko nong? Makan angin aa...

NONG berkata...

Hai..
Lama uda tak nampak ko.Mesti sibuk ni kan? ba..share2lah ba kesibukan ko tu sikit sama saya.;)

Saya taraban dalam negara saja ba ni..p sana KL..:)

SRIXON berkata...

salam sejahtera semua, pada mesyuarat induk pesta kaamatan baru2 ini saya telah mencadangkan pada sidang agar satu pukulan kulintangan dari suku kaum kimaragang diadakan non-stop 24 jam dan dimasukkan ke dalam Malaysian Books Of Record, sila bagi komen dan sokongan dan sila berhubung kepada mantan yb albert adun sebagai pengerusi KDCA daerah KM

NONG berkata...

Srixon..
berapa hb sambutan pesta kaamatan peringkat daerah tahun ni? Bagus juga cadangan ko tu o. Masyarakat paling besar dalam daerah KM ni wajib ditonjolkan. Bukan bermakna tidak menonjolkan budaya lain tapi lebih fokuskan kepada jumlah terbesar.. macam rungus di sbelah Kudat, cukup cara pihak berwajib mengangkat kebudayaan mereka..Harap KM dapat buat begitu. TQ

SRIXON berkata...

09-05-2009 bah kamu pakat2 lah cara untuk menonjol budaya suku kaum kimaragang dan untuk memeriahkan lagi sambutan pesta kaamatan tahun ini