TEMAN2 3HERO

Khamis, 26 Februari 2009

KOLEKSI KESAYANGAN KU 1

PERFUME KU
R (Classic & Urbane), Silky Girl(Forever Love), Avon(Far Away), Entre Nous, Eternity Dan Nina Ricci
Perfume di bawah ni hadiah My Hubby sempena Valentine Days. Terkezut my heart dapat
hadiah ni..Bestnya.Ada 8 wangian semua.
Perfume 1; Inspired by M, Mariah Carey
Perfume 2; Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
Perfume 3; Inspired by Curious, Britney Spears
Perfume 4; Insired by Kate, Kate Moss
Perfume 5; Inspired by Show Times,Kylie Minoque
Perfume 6; Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
Perfume 7; Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
Perfume 8; Inspired by Glow, Jennifer Lopez

Perfume di bawah ni koleksi dari ENCHATEUR
Dari kiri; Wangian Romantic(Pink), Charming(Kuning), Alluring(Ungu), Desire(Oren) dan Enticing(Hijau)


TQ Surinit kerana posting mu membuka ruang idea padaku..Lain kali ko c kirim aku perfume dari sana ah.. Harap2 kalau jadi pergi KL 23 MAC ni,saya cari lagi perfume..hehee. Avon punya perfume pun bikin mati juga dia punya wangi o..Sudah cuci itu baju pun masih juga wangi.
Ada pernah satu kali saya pakai semua ini minyak wangi ni serentak..Lalat pun bingung o mau hidu mana satu..hahahaaa

7 ulasan:

Toyong berkata...

ai??..mcm perfume sya ni o...hahaha..Romano..tpi sya pkai Prestige..hehehe

SURINIT berkata...

siuknya... tapi perfume ko yg far away tu mengingatkan saya tentang perfume lama yg saya bagi orang. Rindu... hehehe... Ada lg yg dr body shop punya saya beli dulu2 pun saya bagi orang jg gara2 alah dengan wangian.

-m.i.r.a.c.l.e- berkata...

bagus kamu ni ada hobi mengumpul barang...hobiku pula buat masa ini mengambil gambar.selain itu aku juga suka menjahit baju atau jahit manik.baju2 aku semua kalau ada manik tu aku la yang jahit.kan surinit???jan jeles...dalam sejarah hidupku aku ada satu ja perfume STILL JENIFFER LOPEZ namanya!aku ni bab2 kosmetik x layan betul.membeli ja rajin.tapi insan manambadak mongoi kerja nga malan.kulit ko kulit bo.ginsu lagi ka...malan la...bkn x suka nga tau la kalau selalu kelamkabut ja pigi kerja!hahah

aranam berkata...

Bertuahnya banyak minyak wangi...harum semerbak setiap masa.

NONG berkata...

Miracle..aku pun suka jahit manik pada baju2ku. Sekarang ni aku ambil tempahan menjahit manik busana pengantin...

Aranam..
terima kasih atas kunjungan.Ya,wangian punya nilai tersendiri.

Tanak Gouton berkata...

waaah...bestnya banyak koleksi perfume. boleh minta sikit tak? Tak sanggup yang botol besar, yang botol kecil2 pu oklah..:)

TobilungGurlz berkata...

ya bah donate2 bah perfume 1..tp bgs 2 pkai wangian spya org pn ska dkt kta sbb wangi blg 2..