TEMAN2 3HERO

Khamis, 11 Jun 2009

SIAPA ENSOMBOI!!!...


(TK)

(MR.AKI)

(SONSOGON)


Alalalaaa....
inilah urang tua ni yang mengGANAS dalam blog durang.
Tapi,semua yang durang cakap tu betul.
dua2 datang dari salang sokid ni.

Ba, bagus2 kamu ah Mr.Aki & Sonsogon.. + TK
PEACE!

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aik naah mr. aki & c sonsogon bah pulak ini heheh...yg ensomboi biarpun tua2 c aki lah...stadi dia punya katawa, gigi masi ada, rambut kamas..jangut pun kamas..kira2 masi laku dalam pasaran para janda dan balu heheh...

c sonsogon pulak katawanya kanampakan indada gigi hehehhe gara2 menyumpit las2 gigi tacabut..inda stadi, jangut jarang2 tapi panjang c mr. aki kalau kalau itu jangut....dua2 ada pasaran d kalangan janda dan balu kasi tahan saja pukulan heheheh...

ada araga suda urang bukit sikarang ambayaaaa bah sonsogon apa lagi kasi kaluarlah papasut sogo....

Urang Bukit
siniiii Lingkabau
yb kami c anita baranting
mp kami c matimus
dua2 luar nagara

cikguyusof berkata...

dua2 hensem baa, tp yg lbh hensem ialah saya kot....hehehe

TULUN KIMARAGANG berkata...

kada poh diko'o aki om sonsogon.yoku nga waro gambar toboh.ela'an isai ot oligang.im'o ku po id solumpi it gambar ku tiya id api-api kodori

Toyong berkata...

wah..sama2 hensom ni...menjadi rebutan makcik2 ni dorng..hehe

de Engineur berkata...

saya rasa kalah A samad said lah oleh dorang ni. Hehehe. Hensem!

NONG berkata...

Hai teman2..
THANKS sudi singgah dan beri ulasan ah..mr.aki nampak matured ba, c aki sonsogon ni funny sikit tapi yang pastinya durang ni adik-beradik lain bapa lain mama..:)

Mr. Aki Abad 21 berkata...

kamik punya keturunan andang2 barjangut... kecuali parampuan indada jangut heheh.. kecuali jangut itu2 tatap ada..kalau itu indada nanti diurang mara2

3 urang ISTARING bukit bakal kasi gagar ini tandik kekek..kamik sadang masyuarat kasi lantik ketua bah..