TEMAN2 3HERO

Khamis, 15 Januari 2009

..?!..

Semalaman aku tidak melelapkan mata..perasaan mengantuk langsung tidak menggoda kelopak mataku malam tadi...Tapi idea untuk buat N3 langsung tidak jalan.Memang buntu habis.Jadi aku melewati beberapa blog untuk cuci mata sambil2 mencari idea "menyelam sambil minum air' la katakan, terjumpa pula blog my old fren 'Kay'.Happy sangat dapat jejak kasih walau dalam internet aja. Inilah kelebihan dunia teknologi..'yang jauh didekatkan,yang dekat dirapatkan'.


Bak kata Sang Kancil..sikap manusia ni memang sukar diramal.Ada saja pasang surutnya. Sulit untuk dimengertikan..namun saya percaya kehidupan sebagai manusialah merupakan kehidupan yang paling sempurna..cuma manusia saja yang tidak sempurna seperti mana sempurnanya kehidupan.


Bila jam sudah menunjukkan jam 4.30, aku mula mengemas dapur,cuci kain,menyediakan sarapan My3Hero...sampai sekarang jam 9am,inda juga tidur2..
Waduh2...kepala pun macam bingung2 sudah ni.

HEHEHEEEE...

10 ulasan:

ILLIE berkata...

bagus ko tidur barang 2-3 jam nong..inda bagus untuk kesihatan tu...

NONG berkata...

Inda dapat tidur towo.. :)
nanti mau ambil anak2 d sek g ni..
sebelah tengahari lah baru sya tidur...

TQ Illie..ko uda dapat Username dan Pswrd sya ka Illie

razifembi berkata...

Tak mengantuk kerr ...

Selalu tidur lewat ibu My3heroes nihhh ...

razifembi

P.Pinang MY

Erieq berkata...

kak nong kena lari 3 pusingan padang leh tido kot? huhuhu

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN berkata...

jemput add my blog
www.myadha.com

ADHA

Ismail @ Endra Mohd Rosli berkata...

Hai Nong......

rumah kamurang tidak kana banjir ka, menghairankan, boleh ceritakan apa puncanya,penyumbangnya memang hujan....tapi mesti ada penyebabnya.....

Tanak Gouton berkata...

hujan turun tanpa henti siang dan malamlah penyebabnya..
Enjoylah saya masuk blog ni..cute2 hero dalam ni.

jUNAIDI berkata...

HAI .....
kita disini nong ada ubat yang susah tidur....bukan kita yang jual cuma nak berkongsi pengalaman dari ubat tu... Yang ni pula bukan ubat tapi makanan tambahan ..... Nak Tahu pernah dengar GARAM BULUH ....dia bukan garam biasa dia datang dari laut Utara Koria ...So dimasak selama tujuh kali didalam buluh ... khasiatnya tak nagam 2 minggu beli wang boleh kembali .... harga RM98 .....tida kesan sampingan boleh guna pelbagai penyakit terutama ..gaut , darah tinggi , kencing manis , dan lain lain ...
nak tahu cuba tel no. ni .... 0137802723

jUNAIDI berkata...

ini datuk peninsi macam saya kenal aja. beliau ni mantan ketua pemuda keadilan N.sabah dulu, Beliau masuk UMNO melalui pak lah ketika itu di pajabat ketua menteri .... dah lama tak jumpa ....

NONG berkata...

Diam2 pula Datuk Peninsi ni aaahh.. hehee