TEMAN2 3HERO

Isnin, 26 Januari 2009

PUAN JULITAH LUNGKAM CNY OPEN HOUSE





Petang tadi kira2 jam 4.30pm, kami sekeluarga menghadiri CNY open house GENG KAPAK saya..hehee,bukan oran lain juga ba.Sepupu saya juga Puan Julitah Lungkam. Kediaman dia ni dekat ja.. Kalau kamu nampak gambar paling atas, naah..di sanalah dia sekeluarga tinggal. Kilang + rumah.."PERNIAGAAN SHIEW WANG" nama kedai dia ni. Sebut saja nama c Ah Wang na,dialah tu..Kalau mau pergi Hospital Lotong kan, limpas sikit saja itu station minyak ESSO nah di sanalah Julitah dan Keluarga bertapa...kekeee(Sory Tah..aku promosi kadai ko)
Kepada sesiapa yang mahu buat rumah, disinilah kamu boleh mendapatkan peralatan dan bahan2 membuat rumah..Kamu tidak rugi jika mendapatkan barang2 dari kilang ini..

Gembira betul My3 Hero kena bawa jalan2 walaupun itu hujan moporis.

4 ulasan:

Kanil Dayou berkata...

wah...kaloful juga oo blog my hero kau ni. He..he..ni kadai saya tau nie....limpas tu esso jalan mau piggi Hsptl Lotong, simpang kiri pertama ni kan...Anyway, siuk ba tinggu budak-budak punya smile ni...jujur, teda pura2 dan original. Stay cute to your 3 little hero....semoga ceria selalu.

NONG berkata...

Hehee..kehidupan zaman kanak2lah yang penuh warna warni Anil. Ko follow dulu blog saya ka Anil.Saya inda pandai link bo ni lau saya.. hehe..

Toyong berkata...

ya..itu la yg sebaik baiknya..keluarkan peluh untk kesihatan.....awet muda??..o..patut la ko nampak mcm baru 16 tahun..hehe

NONG berkata...

Ai..kambang sya o kalau itu Toyong..hehee