TEMAN2 3HERO

Rabu, 21 Januari 2009

..LAUK...

Cendawan tumis isi ayam sos tiram

Udang basah masak telur dadar

Buntut ayam goreng kering

Sayur taugeh tumis isi ikan

Inilah lauk kami makan tadi tengahari..tapi yang lawak betul saya masak ni itu gontui manuk (buntut ayam)..nosorob nopo dagan mogintong dit KORUK ni post di Brother Aldusuni.sampai saya lupa sudah yang saya goreng buntut gara2 tengok tu ikan koruk masak ampap c Brother Aldusuni..ai..ai..asap ja di dapur bo..nasib inda jadi popow ini buntut..hehee. inda apalah..anggap ja koruk itu buntut hangus tu..

6 ulasan:

Toyong berkata...

huh!!..memang sdap2 lauk ko ni...yg paling sya suka tu yg kulat kelapa sawit..hehe..thanks 4 being my follower kio..he..

AragangTandik berkata...

Wah sadap juga louk ko no. Aik jaga-jaga kio jan di biar-biar tu api. Aku dulu asyik membikin bunga guna straw (plastik penyedut minuman) sampai bukan aje hangus masakan sampai dapur pun habis hitam kena asap - nasib baik nda apa2. Last-last aku terpaksa renovate itu dapur.

Erieq berkata...

nampk menyelerakan lahh..,mesti sedap kan :P

NONG berkata...

Hehehe..memang sedap saja ba kalau tangan sendiri yang masak..
Kebanyakan menu yang saya masak adalah dari cadangan My 3 Hero..selera mereka yang terlebih dulu saya utamakan.

Tanakwagu berkata...

hi, kalau nak order cendawan, boleh cek sini
http://rimbunan-hijau.blogspot.com

How Are You? berkata...

wah banyak juga lauk kamu Nong..Kalau sia plg sedap tu tinunu ikan masin dan nasi panas. Wow! boleh rumilik 3 ekar ba terus